Le Traiteur

Vos réceptions privées

Mariages, baptêmes, communions, anniversaires, réunions de famille....Avec sa capacité de 80 à 100 couverts, sa grande terrasse donnant sur un joli jardin fleuri avec vue sur les vignes, Le Bouchon d'Esteuil est le partenaire de tous vos évènements privés.

Mariages, baptêmes, communions, anniversaires, réunions de famille.... Nous organisons pour vous, selon vos goûts et vos envies, la décoration, le service à table ou libre service sous forme de buffet, et travaillons avec vous le menu idéal, pour que la fête soit réussie!

Vous cherchez un photographe pour immortaliser l'événement ? Le Bouchon d'Esteuil a les professionnels qui vous conviennent, travaillant en collaboration régulière avec nos équipes.

Vos rendez-vous d'entreprise

Seminars, business lunches, starting pots... The cap of D'esteuil catering is the partner of the high medoc for your business events.

Whether it's to celebrate the new year between colleagues, a pensionable, organise a seminar or simply a business lunch, the cap of D'esteuil welcomes you and organizes with you the most sensible meals: choice of menu, self-service buffet or at table service, it is you who decide.

So do not hesitate, do the cap of D'esteuil must instead of your rendezvous professionals!

La carte

From €18 net per person. Prices valid for 2 inputs, 2 cold platters, cheese and 1 desserts to choose from, to compose according to your tastes. Command 20 pers. minimum. You can add as many dishes as you want (+ €4 / pers per dish)

*Cold starters

  • Range of fresh vegetables and his trio of sauces House
  • Crunchy vegetables quinoa Tabbouleh
  • South West toasted nuts and candied gizzards salad
  • Rice with seafood and Citrus Salad
  • Tomatoes stuffed with shrimp, herb mayonnaise
  • Shredded Parma ham and melon (depending on season)
  • Pasta Italian asparagus and salmon smoked
  • Spring rolls

*Cold trays

  • Tray of deli (3 varieties)
  • Platter of cold meats (beef roast, pork, roast leg of lamb piece)
  • Assortment of smoked fish (salmon, hadock, trout)
  • Cold fish (according to availability) and lemon sauce

* Cheese platter (3 to 5 varieties and +)

*Desserts

  • Seasonal fruit salad
  • Basis of all chocolate
  • Lemon pie
  • Tarte tatin
  • Tart with pears and almonds
  • Candied fruit cake